Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Een zolder verbouwen creëert meerwaarde aan uw huis

Wilt u graag uw zolder verbouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Klinker aan het juiste adres! Elke zolder is weer anders en geschikt voor verschillende doeleinden. Daarnaast gaat de waarde van uw woning omhoog!

Hoe wilt u precies gebruik maken van de zolder?

Een zolder verbouwen lijkt soms gemakkelijk, maar u loopt snel tegen zaken aan die zorgen voor onkosten en narigheid. Om er voor te zorgen dat alles loopt zoals het moet, zonder hoge onkosten te maken, schakelt u ons in. Wij zorgen ervoor dat uw zolder een mooie nieuwe leefruimte wordt en uw woning optimaal gebruikt wordt!

Verbouwing slaapkamer

Er zijn veel mogelijkheden om uw zolder optimaal te gebruiken of echt onderdeel te maken van uw leefruimte, zoals een slaapkamer, badkamer, relax ruimte, hobbyruimte of werkkamer.

Zolder verbouwen en meer ruimte creëren!

Wanneer uw woning niet heel groot is kunt u toch veel ruimte bij uw woning betrekken. Heeft u dit zelf al gerealiseerd? Misschien is het dan handig om meer daglicht binnen te laten door dakramen te plaatsen. Moderne dakvensters en dakkapellen laten natuurlijk licht binnen. Hierdoor kunt u uw zolder bijvoorbeeld inrichten als werkkamer of hobbyruimte. En met een dakkapel kunt u nog meer ruimte creëren! Hierbij is het belangrijk om goed uit te zoeken of u door de verbouwing meerwaarde creëert aan uw huis.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &