Uitbouw

uitbouw

Wilt u extra woonruimte maken? Een uitbouw kan verrassend veel extra leefruimte opleveren. Maar wat kun je allemaal doen? Want u wilt namelijk extra ruimte en dit ook nog eens laten aansluiten bij de woning in zijn huidige staat. Bij Bouwbedrijf Klinker bent u aan het juiste adres. Wij weten raad met elke woning en maken alles naar wens.

Wat is een uitbouw?

Een uitbouw is een simpelweg, het vergroten van uw woning. Om uit te bouwen is het altijd nodig om een muur of gevel te breken. Wanneer u dit bij uw huidige leefruimte wilt voegen heeft deze ruimte meestal ook altijd een verwarming.

Wanneer u de gevel laat staan en de ruimte niet verwarmd spreekt u van een serre.

Fundering

Met een uitbouw is het verstandig om deze te voorzien van een fundering. De woning waar de uitbouw aan vast komt is meestal ouder en is al lichtelijk verzet zoals dat gezegd wordt.

Zoekt u een aannemer die de kwaliteit garandeert? Dan bent u bij Bouwbedrijf Klinker aan het juiste adres. Wij garanderen de kwaliteit van uw uitbouw! Wij zorgen ervoor dat alles klaar komt zoals u wenst.

Samen kunnen wij uw plannen uitwerken en zo tot een offerte komen. Vraag eventueel meteen een vrijblijvende offerte aan.

Serrebouwen

Heeft u altijd al extra leefruimte willen hebben met veel daglicht? Dan is serrebouw dé oplossing. Een serre geeft extra ruimte en veel licht in uw woning. Bouwbedrijf Klinker heeft alles in huis om uw droom te verwezenlijken. Serres zijn op alle manieren te realiseren en kunnen geheel naar wens worden aangepast.

Serrebouw mogelijkheden

Bij het aanbouwen van een serre heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U zult moeten kiezen van welk materiaal uw serre wordt. Zo heeft u de keuze een houten, kunststof, of een aluminium serre.

Het is ook erg belangrijk dat u weet waar u de serre wilt plaatsen. Het mooiste is natuurlijk om de serrebouw op de zonkant van uw huis te plaatsen zodat u altijd kunt genieten van de zon. Ook zult u moeten kiezen of u het wilt verwarmen of niet.

Het dak

Het dak verdient extra aandacht. U zult minimaal een dakhelling van minstens 15 graden moet hebben, dit om er voor te zorgen dat het regenwater goed kan worden afgevoerd.  Kiest u voor een glazen dak? Dit heeft wel een aantal nadelen zoals; u verliest snel warmte, kans op condensatie en oververhitting op een warme zomerdag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het uitbouw laten bouwen? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact op met ons en stel ons al uw vragen. Wij staan namelijk open voor al uw vragen. Bent u er al zeker van uw zaak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons en maak meteen een afspraak!

Over ons

Bouwbedrijf Klinker is uw partner in de bouw. Wij luisteren goed naar uw wensen, van begin tot eind. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze projecten!

Partners

Bouwbedrijf Klinker is Gold installateur van UMP Profideck producten

Contact

Klinker Bouwbedrijf
Fivelgolaan 53
9727 DZ Groningen

T 050-2112463

info@bouwbedrijfklinker.nl
www.bouwbedrijfklinker.nl

Route