Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Een uitbouw of serre op maat door Bouwbedrijf Klinker

Wilt u extra woonruimte creëren? Een uitbouw of serre kan verrassend veel extra leefruimte opleveren. Maar wat is er allemaal mogelijk? U wilt namelijk extra ruimte en dit ook nog eens laten aansluiten bij de woning in haar huidige staat. Bij Bouwbedrijf Klinker bent u aan het juiste adres om een uitbouw op maat te realiseren.

Wat is belangrijk bij een uitbouw?

Een uitbouw is simpelweg, het vergroten van uw woning. Om uit te bouwen is het altijd nodig om een muur of gevel door te breken. Wanneer u dit bij uw huidige leefruimte wilt aantrekken, dan dient deze ruimte waarschijnlijk ook verwarmd te worden. Wanneer u de gevel laat staan en de ruimte niet verwarmt, dan spreken we van een serre.

Vlonder en uitbouw gerealiseerd in Groningen

Een goede fundering is de basis van ieder project

Het is altijd verstandig om de uitbouw te voorzien van een fundering. De woning waar de uitbouw aan vast komt is ouder en meestal al lichtelijk verzet of verzakt. Wij kijken in overleg met u naar de beste bouwtechnische oplossing en de mooiste materialen voor de uitstraling in het geheel.

Serre bouwen

Heeft u altijd al extra leefruimte willen hebben met veel daglicht? Dan is het aanbouwen van een serre aan uw woning dé oplossing. Een serre geeft extra ruimte en veel licht in uw woning. Bouwbedrijf Klinker heeft alles in huis om deze droom te verwezenlijken. Serres zijn op alle manieren te realiseren en kunnen geheel naar uw woning en specifieke wensen worden aangepast.

Uitbouw met glazen pui in Eelderwolde

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &