Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Een nette schuur of tuinhuis bouwen in uw eigen stijl

Een schuur of tuinhuis bouwen is perfect als u extra opbergruimte zoekt. Ga eens na wat voor mogelijkheden u allemaal heeft! U kunt hem gaan gebruiken om uw fiets, motor, scooter, tuinmeubilair of andere spullen in op te bergen.

Het is ook mogelijk om er een kantoor of hobbyruimte van te maken. En wanneer u graag met uw handen werkt kunt u er bijvoorbeeld een werkplaats met werkbank in kwijt. Alles is mogelijk in overleg met Bouwbedrijf Klinker. Wij zorgen ervoor dat de schuur geheel naar uw eigen wensen wordt ontworpen en ingericht.

De perfecte schuur op maat

Met het bouwen van een schuur maakt u snel en relatief goedkoop meer ruimte. Bouwbedrijf Klinker zorgt ervoor dat er een schuur staat die helemaal voldoet aan uw wensen. We overleggen van welk materiaal u de schuur wilt hebben en in welke stijl. Zo kunt u een schuur laten bouwen die precies bij de stijl van uw huis en/of tuin past.

Goede investering

Een mooie schuur is niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. In dit opzicht doet u een goede investering wanneer u uw schuur door ons laat bouwen. Het zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning.

Overkapping

Tuinhuis plaatsen

Wat is er nou mooier dan een plekje in uw tuin waar u helemaal tot rust kunt komen. Met een tuinhuisje/overkapping bent u gegarandeerd van een heerlijk plekje in de tuin tijdens een mooie zomerse dag. Natuurlijk is het ook erg lekker om in het voorjaar daar te genieten van de tuin die weer helemaal begint op te bloeien.

Niet alleen bij mooi weer is een tuinhuisje geschikt, ook wanneer het minder warm is buiten kunt u er een comfortabele plek van maken. Dit kunt u doen door middel van een warme buitenkachel en een leuke inrichting.

Overkapping

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &