schuur bouwen

SchuurbouwenEen schuur bouwen is perfect voor wanneer u extra opbergruimte zoekt. Ga eens na wat voor mogelijkheden u allemaal heeft met een schuur! Naast dat u uw schuur kunt gaan gebruiken om uw fiets, motor, scooter, tuinmeubilair of andere spullen in op te bergen, Kunt u er ook uw hobby ruimte van maken wanneer u graag met uw handen werkt kunt u er bijvoorbeeld een werkbank in kwijt. Alles is mogelijk in overleg met Bouwbedrijf Klinker. Wij zorgen er voor dat u de schuur krijgt die u graag wilt hebben.

De perfecte schuur

Met het bouwen van een schuur maakt u snel en goedkoop meer ruimte. Wat u er ook van plan mee bent. Bouwbedrijf Klinker zorgt ervoor dat er een schuur staat die voldoet aan uw wensen. Met ons kunt u overleggen van welk materiaal u uw schuur wilt hebben en in welke stijl. Zo kunt u een schuur laten bouwen die precies bij de stijl van uw huis en/of tuin past.

Goede investering

Een mooie schuur is niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. In dit opzicht doet u een goede investering wanneer u uw schuur door ons laat bouwen. Het zorgt voor een waarde verhoging van uw woning.

Tuinhuisje plaatsen

Wat is er nou mooier dan een plekje in uw tuin waar u helemaal tot rust kunt komen. Met een tuinhuisje/overkapping bent u gegarandeerd van een heerlijke dag in de tuin tijdens een mooie zomerse dag. Natuurlijk is het ook erg lekker om in het voorjaar daar te genieten van de tuin die weer helemaal begint op te bloeien. Maar niet alleen voor mooi weer is een tuinhuisje geschikt, ook wanneer het minder warm buiten is kunt u van uw tuinhuisje een comfortabele plek maken. Dit kunt u doen door middel van een warme buitenkachel en een leuke inrichting.

Tuinhuisjes/overkappingen kunnen van verschillende houtsoorten gemaakt worden. Denk aan:

  • Zachthout (meest gebruikt)
  • Grenen hout
  • Lariks hout
  • Loofhout (hardhout)
  • en meer…

Offerte aanvraag en contact

Uw schuur laten bouwen door Bouwbedrijf Klinker? Uw eisen en wensen staan bij ons centraal. Wij zien onze klanten graag tevreden over het geleverde product of diensten. Of u nou een tijdloze schuur of een design schuur wilt laten bouwen, in overleg kunt u met ons tot een goed product komen. Neem daarom snel telefonisch of via de mail contact op met ons voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over ons

Bouwbedrijf Klinker is uw partner in de bouw. Wij luisteren goed naar uw wensen, van begin tot eind. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze projecten!

Partners

Bouwbedrijf Klinker is Gold installateur van UMP Profideck producten

Contact

Klinker Bouwbedrijf
Fivelgolaan 53
9727 DZ Groningen

T 050-2112463

info@bouwbedrijfklinker.nl
www.bouwbedrijfklinker.nl

Route

Bouwbedrijf Klinker