Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Bouwbedrijf Klinker, sinds 2015 actief in Groningen en Leek

Eigenaar Robin Klinker is vanaf 1 januari 2015 voor zichzelf begonnen na 14 jaar ervaring te hebben opgedaan in de bouw bij verschillende bedrijven. Met zijn eigen bouwbedrijf heeft hij al heel wat mooie projecten afgerond en tevreden klanten bediend.

Waar staan we voor als Bouwbedrijf Klinker

We vinden het in de basis belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant. Alleen dan kunnen we goed meedenken en maatwerk leveren. Daarbij staan kwaliteit, professionaliteit en een topservice bij ons hoog in het vaandel. We maken duidelijke afspraken en er is altijd ruimte voor vragen of uw eigen inbreng.

We maken duidelijke afspraken en er is altijd ruimte voor vragen of uw eigen inbreng. Ook een prettige omgang voor, tijdens en na het project zien we als zeer waardevol. We doen het immers samen, u kunt op ons vertrouwen.

Altijd net iets verder kijken, iets unieks creëren

Bouwbedrijf Klinker verzorgt bij ieder bouw- of klusproject een professioneel advies en creëert vervolgens een ontwerp op maat. Als bouwbedrijf zijn we bovendien altijd in ontwikkeling en gaan we mee met de nieuwste trends en materialen. In overleg is dus eigenlijk alles mogelijk.

Onze drijfveren

De belangrijkste drijfveer is in ieder geval om een eigen koers te varen. Daarom maken we  alles het liefst zoals we het thuis ook zouden willen hebben, niet met focus op uren.

Uit ervaring weten we dat het een mooie uitdaging is om met klanten/huurders mee te denken en hun wensen zo goed mogelijk te vervullen. Dit nemen we mee in ieder nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject.

Bouwbedrijf Klinker is actief in Groningen en Leek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

Bouwbedrijf Klinker is een erkend leerbedrijf

Team

We werken met een vast team van enthousiaste vakmensen waar we al lang mee samenwerken. Veilig werken en ontwikkeling van de medewerkers vinden we daarbij erg belangrijk. We zorgen tevens voor een prettige werksfeer en -omgeving. Dat zult u ook merken als de medewerkers bij u over de vloer komen.

Erkend leerbedrijf

De laatste jaren komt er ook steeds meer ruimte voor leerlingen. We werken daarin samen met bouw- en timmeropleidingen in de nabije omgeving. Wij zijn tevens als Erkend leerbedrijf aangesloten bij Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Lijkt het jou mooi om het vak te leren in ons enthousiaste team? Stuur dan jouw motivatie naar info@bouwbedrijfklinker.nl.

Projectontwikkeling

Op dit moment ligt de focus op het bouwbedrijf, maar we houden ons de laatste tijd ook steeds meer bezig met projectontwikkeling. We zien mooie kansen op dit vlak in de omgeving. Kijk voor meer informatie op www.projectsmederij.nl.

DE PROJECTSMEDERIJ

© Bouwbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &