Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Advies en ontwerp op maat bij ieder project

In het gesprek zullen wij zo goed mogelijk luisteren naar uw wensen. Op basis daarvan bedenken we verschillende toepassingen die mogelijk zijn. Dat verwerken we in een professioneel advies en ontwerp op maat.

Vervolgens kunnen we schetsen en bouwtekeningen maken. Bouwbedrijf Klinker is altijd op zoek naar maatwerkoplossingen die net even minder gangbaar en dus out of the box zijn. Zo creëren we een ontwerp op maat bij ieder bouw- of klusproject. Het gehele bouwtraject, van start tot oplevering verwerken we in een overzichtelijke offerte en planning.

Bouwtekening en architectenbureau

Voor kleine projecten kunnen wij zelf een bouwtekening maken. Voor grotere projecten werken wij samen met gerenommeerde architecten- en tekenbureaus in de omgeving van Groningen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

Duurzaam bouwen

We werken met de nieuwste materialen en proberen zo duurzaam mogelijk bezig te zijn, hergebruik te simuleren en zo min mogelijk afval te produceren. We maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke isolatie- en bouwmaterialen. Onze werkplaats is bovendien energieneutraal gebouwd.

Onze werkwijze

Bouwbedrijf Klinker uit Groningen staat graag voor u klaar met enthousiaste vakmensen. Wij houden van een transparante manier van werken. Vooraf duidelijkheid en achteraf geen verrassingen. Ieder project, zowel klein als groot, pakken wij zo efficiënt mogelijk aan met focus op kwaliteit.

Werkgebied

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Stad en provincie Groningen. Ook zijn we actief in Drenthe en Friesland. Mochten er aanvragen verder weg zijn, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn of zoeken we naar een passende partij in de buurt.

Nieuwe Loods in Leek Bouwbedrijf Klinker
© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &