Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Laat uw woning of bedrijfspand beter isoleren

Wilt u een comfortabelere woning en minder kosten aan verwarming en elektriciteit? Goed isoleren van uw woning of bedrijfspand voorkomt onkosten en warmteverlies via ramen, muren en daken. Hierdoor verstookt u minder en daalt de rekening. Het verminderen van tocht zorgt er bovendien voor dat u comfortabel bent in uw eigen woning, wanneer u lekker op de bank ligt of aan de eettafel zit.

Het aanbrengen van isolatie

Alleen wanneer de isolatie vakkundig is aangebracht heeft isoleren effect. Bouwbedrijf Klinker kan uw woning of bedrijfspand vakkundig isoleren.

Er zijn een aantal punten waar wij graag aan voldoen:

  • Wij maken het liefst gebruik van isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde, dit is afhankelijk van de dikte.
  • Wij zorgen ervoor dat alles goed wordt geplaatst: zonder open plekken, stevige bevestigingen e.d.
Bouwbedrijf Klinker Groningen

Meest bekende isolatiematerialen

Steenwol

Waarschijnlijk heeft u het zelf ook ergens in uw huis zitten, steenwol. Steenwol hoort onder de minerale wolgroep. Deze bestaan uit vulkanisch gesteente in vezelvorm. Ook heeft het een goede isolatiewaarde en is het isolerend voor geluid. Dit is daarom ook één van de meest bekende isolatiematerialen. Een heel belangrijk voordeel van dit materiaal is dat het niet verouderd en dat er geen schimmels in kunnen groeien. Wanneer u steenwol gebruikt bent u ook erg milieubewust bezig, want het is een duurzaam product.

Glaswol

Waarschijnlijk kent iedereen glaswol. Glaswol bestaat uit zand en gerecycled glas. Dit type wol wordt veel gebruikt vanwege de lage kosten die er aan verbonden zijn. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend licht, het is brandwerend en werkt geluidsisolerend. Wel zit er aan dit materiaal een vervelend nadeel. Wanneer je met glaswol werkt komen er altijd vezels vrij die zorgen voor huidirritatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouwbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &