Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Kozijnen maken en plaatsen is vakwerk

Zijn uw oude kozijnen niet meer zoals ze altijd zijn geweest? Zijn ze toe aan vernieuwing of kunnen ze nog gerepareerd worden? Kozijnen maken of plaatsen is vakwerk en is geen klus die je elke dag doet. Daarom is het belangrijk om iemand in te schakelen die er verstand van heeft. Zo voorkomt u onkosten. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw kozijnen te maken, plaatsen of te repareren.

Meten is weten

Ten eerste moet de plaats van uw kozijnen exact worden opgemeten. Soms moet u rekening houden met een kleine speling. Sommige materialen zetten namelijk in de loop van de tijd en door verschillende weersomstandigheden iets uit.

Vakmensen zijn belangrijk!

Vakmensen weten precies hoe nauwkeurig alles moet worden uitgevoerd. Alles moet waterpas staan en er moet rekening worden gehouden met het type glas dat u gaat gebruiken. Niet elk materiaal is namelijk geschikt voor bepaalde beglazing. Het is daarom erg belangrijk om een professional in te schakelen op het gebied van het plaatsen van kozijnen. Zo voorkomt u onkosten en veel andere narigheden.

Onze werkwijze

Bouwbedrijf Klinker uit Groningen staat graag voor u klaar met enthousiaste vakmensen. Wij houden van een transparante manier van werken. Vooraf duidelijkheid en achteraf geen verrassingen. Ieder project, zowel klein als groot, pakken wij zo efficiënt mogelijk aan met focus op kwaliteit.

Verbouwing slaapkamer

Duurzaam bouwen

We werken met de nieuwste materialen en proberen zo duurzaam mogelijk bezig te zijn, hergebruik te simuleren en zo min mogelijk afval te produceren. We maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke isolatie- en bouwmaterialen. Onze werkplaats is bovendien energieneutraal gebouwd.

Werkgebied

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Stad en provincie Groningen. Ook zijn we actief in Drenthe en Friesland. Mochten er aanvragen verder weg zijn, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn of zoeken we naar een passende partij in de buurt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &