Isoleren

Isoleren

Wilt u een comfortabelere woning en minder kosten aan verwarming en elektriciteit? Met een goed geïsoleerd huis voorkomt u onkosten en warmteverlies via ramen, muren en daken Hierdoor verstookt u minder en daalt de rekening. Weinig tocht zorgt er voor dat u comfortabel bent in uw eigen woning wanneer u  lekker op de bank ligt of aan de eettafel zit.

Het aanbrengen

Alleen wanneer de isolatie vakkundig is aangebracht heeft isolatie effect. Bouwbedrijf Klinker kan uw woning vakkundig isoleren. Zo weet u zeker waar u aan begint. Zo zijn er een aantal punten waar wij graag aan voldoen:

  • Wij maken het liefst gebruik van isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde, dit is afhankelijk van de dikte.
  • Wij zorgen er voor dat alles goed wordt geplaatst: zonder open plekken, stevige bevestigingen.
  • Enzovoort

Waar isoleren wij mee?

De maatregelen die niet ontbreken mogen hangen af van de isolatie die aanwezig is. Geen idee? Wij kunnen dit voor u uitzoeken, maar u kunt het zelf ook nagaan. Zo zegt het bouwjaar van het huis al veel over het type materiaal dat gebruikt is en welke maatregelen er getroffen moeten worden. Hierbij kunnen wij u goed helpen.

Meest bekende isolatiematerialen

Waarschijnlijk heeft u het zelf ook ergens in uw huis zitten, steenwol. Steenwol hoort onder de minerale wol groep, deze bestaan uit vulkanisch gesteente in vezel vorm. Ook heeft het een goede isolatiewaarde en is ook nog een isolerend voor geluid. Dit is daarom ook één van de meest bekende isolatiematerialen. Een heel belangrijk voordeel van dit materiaal is dat het niet verouderd en dat er geen schimmels in kunnen groeien. Wanneer u steenwol gebruikt bent u ook erg milieu bewust bezig, want het is een duurzaam product.

Waarschijnlijk kent iedereen glaswol. Glaswol bestaat uit zand en gerecycled glas. Dit wol wordt veel gebruikt vanwege de lage kosten die er aan verbonden zijn. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend licht en het is brandwerend en werkt geluidsisolerend. Wel zit er aan dit materiaal een vervelend nadeel. Wanneer je met glaswol werkt komen er altijd vezels vrij die zorgen voor huidirritatie.

Offerte aanvragen en contact

Uw woning laten isoleren door Bouwbedrijf Klinker? Uw eisen en wensen staan bij ons centraal. Wij zien onze klanten graag tevreden over het geleverde product of dienst. Neem daarom snel telefonisch of via de mail contact op met ons voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Over ons

Bouwbedrijf Klinker is uw partner in de bouw. Wij luisteren goed naar uw wensen, van begin tot eind. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze projecten!

Partners

Bouwbedrijf Klinker is Gold installateur van UMP Profideck producten

Contact

Klinker Bouwbedrijf
Fivelgolaan 53
9727 DZ Groningen

T 050-2112463

info@bouwbedrijfklinker.nl
www.bouwbedrijfklinker.nl

Route