Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Uw huis laten verbouwen door Bouwbedrijf Klinker

U bent toe aan verandering in uw huis maar u wilt niet verhuizen? Dan is het verbouwen van uw huis de oplossing. Het huis verbouwen is een behoorlijke klus, die u het liefst niet te vaak wilt laten uitvoeren. Daarom is het belangrijk om de verbouwing goed voor te bereiden. Met de hulp van Bouwbedrijf Klinker zal alles goed worden aangepakt en zullen uw wensen verwezenlijkt worden.

De verbouwing

Het belangrijkste aan de verbouwing van uw woning is dat alles snel achter de rug is. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen die ervaring heeft met dergelijke projecten. Een erg belangrijke keuze is om uit te zoeken hoe u precies wilt verbouwen. Het is erg handig om voor uzelf een lijst te maken met uw eisen en wensen. En wellicht een aantal ruwe schetsen. Voor aanvang van het project is het ook belangrijk om even stil te staan bij veranderingen in uw huishouden op langere termijn.

De start van het project

Na de planfase gaan we van start. Met het breken van muren komt u al een heel eind. Daardoor creëert u al extra woonruimte en zo ontstaan er meer mogelijkheden voor het verbouwen van uw woning. Bovendien kunt u hierdoor de indeling van uw huis veranderen.  Let echter wel op, want een draagmuur kan niet zomaar worden verwijderd.

Verschillende werkzaamheden die komen kijken bij verbouw

Bij ieder verbouwproject starten we met een bouwkundig advies en ontwerp op maat.

3 winkels en 10 appartementen door Bouwbedrijf Klinker in Leek

Bij een verbouwproject komen de volgende werkzaamheden aan de orde:

Kortom, alles om de woning naar wens bewoonbaar te maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &