Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Tegelwerk in uw woning of bedrijfspand goed verzorgd

Wij helpen u graag met het tegelwerk in uw woning of bedrijfspand. Uw wensen staan bij ons altijd centraal! Wij maken voor ieder project een bouwplan op maat. Bij het tegelwerk van een woning of bedrijfspand komen veel specialistische zaken kijken. Wij helpen u daarom graag van het advies tot de oplevering.

Een aantal voorbeelden van tegelwerk zijn:

  • Sanitair (badkamers en toiletten) inrichten, opnieuw indelen of vernieuwen.
  • Wanden tegelen als vloeren leggen.
  • Keukens betegelen.
  • Tuin of buitenkeuken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

Onze werkwijze

Bouwbedrijf Klinker uit Groningen staat graag voor u klaar met enthousiaste vakmensen. Wij houden van een transparante manier van werken. Vooraf duidelijkheid en achteraf geen verrassingen. Ieder project, zowel klein als groot, pakken wij zo efficiënt mogelijk aan met focus op kwaliteit.

Samenwerkingen

Bouwbedrijf Klinker heeft goede samenwerkingen met onderaannemers in alle vakgebieden. We hebben goede ervaringen met deze partijen, maar zorgen er altijd voor dat wij zelf de regie houden. Zo heeft u altijd één contactpersoon voor het gehele project!

Werkgebied

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Stad en provincie Groningen. Ook zijn we actief in Drenthe en Friesland. Mochten er aanvragen verder weg zijn, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn of zoeken we naar een passende partij in de buurt.

Tegelwerk Bouwbedrij Klinker
© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &