Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Een dakraam of dakkapel plaatsen is vakwerk

Een dakraam of dakkapel plaatsen zorgt meteen voor extra veel licht in uw huis of bedrijfspand. De ruimtes lijken daardoor optisch veel groter. Bij Bouwbedrijf Klinker werken met erg veel precisie aan uw specifieke wensen op het gebied van dakramen of dakkapellen.

Als u uw zolder wilt gaan gebruiken als leefruimte, werkruimte of slaapkamer, dan is het laten plaatsen van een dakraam of dakkapel wellicht zinvol. Door de extra stahoogte creëert u meer beweegruimte. Wij maken altijd gebruik van duurzame materialen, zo voorkomt u verspilling van geld en energie.

Uw specifieke wensen

Het is handig om voorafgaand aan het gesprek met ons al een beetje een idee te hebben wat u precies wilt. Dit kan door voor uzelf een lijst te maken met uw eisen en wensen. En wellicht een aantal ruwe schetsen. Voor aanvang van het project is het ook belangrijk om even stil te staan bij veranderingen in uw huishouden op langere termijn. Wanneer u nog helemaal geen idee heeft dan staan wij ook altijd open om met u alle mogelijkheden te bespreken om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Bouwbedrijf Klinker Groningen

Energiebewust en comfortabel dakkapel plaatsen

Rekening houden met het milieu kan een comfortabele woning en besparing in de portemonnee opleveren. U kunt daarbij denken aan de materialen die we gaan gebruiken en hoe we het gaan isoleren. Milieubewust kiezen voor duurzame materialen, hoeft dus niet meteen duurder te zijn.

Voordat we beginnen met het plaatsen van een dakraam of dakkapel, kijken we eerst naar de huidige stijl van uw woning en de mogelijkheden. Op basis daarvan komen we met een advies en ontwerp op maat. Tot slot meten wij het dakraam of de dakkapel nauwkeurig in.

Onze werkwijze

Bouwbedrijf Klinker uit Groningen staat graag voor u klaar met enthousiaste vakmensen. Wij houden van een transparante manier van werken. Vooraf duidelijkheid en achteraf geen verrassingen. Ieder project, zowel klein als groot, pakken wij zo efficiënt mogelijk aan met focus op kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &