Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen haalt u meteen extra veel licht in huis en ook krijgt u een grotere ruimte. Bij bouwbedrijf Klinker bent u aan het goede adres. Wij zijn van vele markten thuis en werken met erg veel precisie.

Als u uw zolder wilt gaan gebruiken als leefruimte of slaapkamer dan is het laten plaatsen van een dakkapel wellicht zinvol, vanwege de extra sta hoogte creëert u meer ruimte. Wij maken gebruik van materialen die lang meegaan, zo voorkomt u verspilling van geld en energie.

Uw wensen

Het is handig om voorafgaand van het gesprek met ons al een beetje een idee te bedenken wat u wilt. Wanneer u nog helemaal geen idee heeft hoe en wat staan wij ook altijd open om met u alle mogelijkheden te bespreken om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Energiebewust en comfortabel dakkapel plaatsen

Rekening houden met milieu kan een comfortabele woning en geld in de portemonnee opleveren. Denk daarbij aan de materialen die je gaat gebruiken en hoe je het gaat isoleren. Milieu bewust kiezen hoeft dus niet meteen duurder te zijn.

Voordat we beginnen met het plaatsen van een dakkapel gaan we eerst kijken naar de stijl van uw woning en mogelijkheden.  Tot slot meten wij de dakkapel nauwkeurig in.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze dienst? En zit u er aan te denken om een dakkapel te laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. U kunt ook direct en voor niets een offerte dakkapel plaatsen aanvragen. Heeft u verder nog vragen, stel uw vraag gerust aan ons. Wij streven  uiteindelijk altijd naar de eisen en wensen van de klant.

Over ons

Bouwbedrijf Klinker is uw partner in de bouw. Wij luisteren goed naar uw wensen, van begin tot eind. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze projecten!

Partners

Bouwbedrijf Klinker is Gold installateur van UMP Profideck producten

Contact

Klinker Bouwbedrijf
Fivelgolaan 53
9727 DZ Groningen

T 050-2112463

info@bouwbedrijfklinker.nl
www.bouwbedrijfklinker.nl

Route

Bouwbedrijf Klinker