Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Wilt u uw badkamer verbouwen en dat ook nog eens groots aanpakken?  Of is een grote opknapbeurt echt nodig? Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw nieuwbouw woning nog geen badkamer heeft. Het verbouwen van een badkamer is een project waarbij toch veel bij komt kijken achteraf. Bij de indeling van uw badkamer kunt u rekening houden met allerlei aspecten.  Geen zorgen, Bouwbedrijf Klinker is dé aannemer die u nodig heeft voor deze klus.

Een badkamer verbouwen is een verbouwing waar u nog lang plezier van zult hebben. Er komt ook nog eens veel onderzoek bij te kijken omdat er zoveel verschillende keuzes zijn. Een goede voorbereiding is dan ook van essentieel belang. Bouwbedrijf Klinker kan u informatie en advies geven.

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om uw badkamer te laten verbouwen door Bouwbedrijf Klinker:

  • De badkamer in uw nieuwe woning voldoet niet aan uw eisen.
  • Uw eigen badkamer is nodig toe aan vervanging.
  • Uw gezinssituatie veranderd, waardoor uw huidige badkamer niet meer voldoet aan de nieuwe gestelde eisen.
  • U wilt een waardevermeerdering op uw woning.

Manieren van badkamer verbouwen

Er zijn verschillende manieren om uw badkamer te verbouwen. De beste manier is om zelf alle spullen uit te zoeken die u wilt gebruiken in uw badkamer. U bent hierbij helemaal vrij in uw keuzen wat er in uw badkamer komt. Wij hebben contacten met verschillende badkamerzaken en met een grootte tegelgroothandel. Hier door kunt u ook gunstig uw badkamermateriaal aanschaffen bij ons. Zo heeft u veel zelf in handen maar laat u het plaatsen van de tegels en andere onderdelen over aan ons. Daarnaast werken wij samen met een aantal andere ondernemers die de kwaliteit net als wij hoog in het vaandel hebben.

Contact opnemen

Bent u er nog niet helemaal over uit wat u nou precies wilt met uw badkamer? Neem contact op met ons en stel ons alle vragen. Wij staan open voor elke vraag en beantwoorden deze daarom ook zo volledig mogelijk. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen!

Over ons

Bouwbedrijf Klinker is uw partner in de bouw. Wij luisteren goed naar uw wensen, van begin tot eind. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze projecten!

Partners

Bouwbedrijf Klinker is Gold installateur van UMP Profideck producten

Contact

Klinker Bouwbedrijf
Fivelgolaan 53
9727 DZ Groningen

T 050-2112463

info@bouwbedrijfklinker.nl
www.bouwbedrijfklinker.nl

Route

Bouwbedrijf Klinker