Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfklinker.nl

Badkamer verbouwen of een grote opknapbeurt?

Een badkamer verbouwen is een verbouwing waar u nog lang plezier van zult hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw nieuwbouwwoning nog geen badkamer heeft. Het verbouwen van een badkamer is een project waarbij veel komt kijken. Bij de indeling van uw badkamer moet u rekening houden met allerlei aspecten. Geen zorgen, Bouwbedrijf Klinker is dé aannemer die u nodig heeft voor deze klus.

Er komt vooraf veel onderzoek bij kijken omdat er zoveel verschillende keuzes zijn. Een goede voorbereiding is dan ook van essentieel belang. Bouwbedrijf Klinker kan u een advies en ontwerp op maat geven.

Onze werkwijze

Bouwbedrijf Klinker uit Groningen staat graag voor u klaar met enthousiaste vakmensen. Wij houden van een transparante manier van werken. Vooraf duidelijkheid en achteraf geen verrassingen. Ieder project, zowel klein als groot, pakken wij zo efficiënt mogelijk aan met focus op kwaliteit.

Waarom nu verbouwen?

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om uw badkamer te laten verbouwen door Bouwbedrijf Klinker:

  • De badkamer in uw nieuwe woning voldoet niet aan uw eisen.
  • Uw eigen badkamer is nodig toe aan vervanging.
  • Uw gezinssituatie verandert, waardoor uw huidige badkamer niet meer voldoet aan de nieuwe gestelde eisen.
  • U wilt een waardevermeerdering creëren op uw woning.
Bouwbedrijf Klinker Groningen

Verschillende manieren om uw badkamer te verbouwen

De beste manier is om zelf alle spullen uit te zoeken die u wilt gebruiken in uw badkamer. U bent zo helemaal vrij in uw keuze. Wij hebben contacten met verschillende badkamerzaken en met een grote tegelgroothandel. Hierdoor kunt u ook tegen een gunstig tarief uw badkamermateriaal aanschaffen via ons.

Zo heeft u veel zelf in de handen, maar laat u het plaatsen van de tegels en andere onderdelen over aan ons. Wij werken bovendien samen met een aantal specifieke vakmensen die de kwaliteit net als wij hoog in het vaandel hebben.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© Bouw- en onderhoudsbedrijf Klinker 2024
Ontwikkeld door Convident &